torsdag 9 april 2009

Pust...


Jag andas ut. Slappnar av i nackmusklerna och börjar andas normalt igen.
Puhhhh...

Ett quiz om elektronisk musik under åttiotalet är givetvis ingen barnlek för en medlem i Strömredaktionen. Det är prestige, ära och rykte som står på spel.

Nej, kanske inte riktigt. Men det hade varit trist att få 1 av 10.

Eftersom det är Stefan Thungren som knåpat ihop quizet hade jag förväntat mig mer frågor om baleariska skägg/fjord/proggdiscolåtar. Och där hade jag inte räckt till. Det kanske kommer framöver, hoppas det så får jag en anledning att läsa på. Samtidigt förstår jag verkligen inte att Junior Boys skulle vara långsam disco. Det verkar vara en överenskommelse de har där på SvD att Junior Boys gör disco - se mitt inlägg om Lokkos krönika - och det får jag väl bara svälja.

Det är roligt att det finns journalister som Stefan Thungren som brinner för det elektroniska. Det behöver dagstidningarna. Läste i DN idag om att papperstidningen är i fara och att allt blir snuttifierat och boulevard och att papperstidningen så småningom kommer att dö. Det vore högst beklagligt. Inte för att jag ogillar nätet. Men säg vad som slår en eller två nya dagstidningar i nytt fräscht skick och en kopp kaffe och några smörgåsar till frukost? (Särskilt inte när de innehåller artiklar eller recensioner om elektronisk musik.).

Men quizet gör man givetvis online. Närmare bestämt här. och här läser man recensionen på Junior Boys.

3 kommentarer:

max park sigbjörn sa...

9/10.
Men sedan så är jag ju inte ström-medlem heller. Så det kanske är OK?

Mats Almegård sa...

mycket bra jobbat max park sigbjörn!

Kerstin sa...

Men jag hoppas att du har sett:

http://brusahogrelillaa.blogspot.com/2009/04/freund-der-ordnung.html

:D