onsdag 1 juli 2009

Playlists please!


Att Almedalsveckan pågår för fullt har väl ingen lyckats missa? Spurten för politikerna innan semestern bjuder i år på en hel del som känns lite Strömrelaterat. Inte bara de många diskussionerna om upphovsrätt som självklart berör och påverkar hur vi kommer att lyssna på musik nästa år och i ett längre perspektiv.

Nä. igår var det också DJ-battle mellan moderater och socialdemokrater på DJ-gadgeten Pacemaker som vi pratade om i Ström tidigare i våras. Detta är upplägget:

"För andra året i rad möts moderaterna och socialdemokraterna i en funkig politisk DJ-battle på lika villkor. Som vapen används musik med tydliga politiska budskap. Hör dem förföra, förena och förarga publiken. Kom och rösta på din vinnare!".

Fem låtar per "DJ" ska det tydligen vara och publiken röstar alltså fram vinnaren. Om någon som var där läser detta vill jag att ni omedelbums postar spellistorna till mig. Jag kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig vad socialdemokrater och moderater läser in i begreppet "funkig politisk" - men hoppas såklart på ett par Jeff Mills-mackor, eller en Carl Craig-krutong.

1 kommentar:

Hanna sa...

Jag har ju lite politikerkontakter.. har skickat frågan till dom och väntar på svar.