fredag 16 maj 2008

Festivalsommar

Sommaren närmar sig... ska bli så skönt med varmt väder, sol och bad. för det ska det bara bli i år. det har jag bestämt.

men sommar är ju som bekant också alla festivaler. roskilde, hultsfred och arvika. eller sonár och andra stora dansfestivaler utomlands. har just bestämt mig för att inte åka till Sonár iår... och det känns ju sådär redan nu. den helgen kommer jag sitta och ha abstinens efter elektronika, techno och bläckfisktapas. men det får bli så.

norberg missar jag inte i alla fall. och Andreas kommer köra land och rike runt med Familjen och spela på de flesta festivalerna. Anna kör skivor på Norberg och Clandestino. Så Ström kommer att synas lite här och var.

I nästa avsnitt har vi pratat lite mer med folket bakom festivaler och klubbar. de där outtröttliga entusiasterna som bara jobbar och jobbar - för att vi ska kunna ha kul och höra ny bra musik på festivaler och dansgolv. De är inga stjärnor, men utan dem, inget roligt och inga stjärnor heller - för de måste ha någonstans att spela såklart.

Nästa Ström blir alltså helsvenskt och spännande. du får höra om visioner bakom festivaler, om budgetplaneringar och sömnlösa nätter. allt för att få ut den elektroniska musiken i vårt land. missa inte.

Inga kommentarer: